Roofing Tiles Market to Develop at an 6.20% CAGR by 2027 |

Pune, 19 april 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – De markt voor dakpannen verspreidt zich op het wereldwijde platform en is getuige van toenemende installaties van verschillende dakpannen als dakbedekking. Dakpannen bieden een duurzame, milieuvriendelijke, energiezuinige, esthetische en waterdichte oplossing die een aantrekkelijke afwerking en extra leven geeft aan dakconstructies. De snelle opkomst van bouwsectoren wereldwijd is een belangrijke drijvende kracht achter de grote marktvraag naar dakpannen.

Consumenten besteden steeds meer aandacht aan het toevoegen van esthetische waarde aan dakbedekking en geven de voorkeur aan onderhoudsarme producten die passen bij hun behoeften. Als gevolg hiervan worden dakpannen wereldwijd veel gebruikt in residentiële, commerciële, infrastructurele en industriële sectoren. Bovendien vergroten de verbetering van de normen en extreem hete weersomstandigheden die koele dakoplossingen vereisen, de marktomvang.

Snelle economische groei en verstedelijking drijven de marktvraag aan, waardoor de koopkracht van de consument toeneemt en de levensstijl verandert. De COVID 19-verstoringen hebben de bouw- en dakpannenindustrie zwaar getroffen. Spelers uit de sector werden geconfronteerd met verschillende uitdagingen als gevolg van de door het coronavirus veroorzaakte lockdowns, zoals verstoorde toeleveringsketens, logistieke problemen bij het leveren van eindproducten en het aantrekken van werknemers uit quarantaines.

De verwachting is echter dat de industrie haar momentum zal herwinnen, getuige van een toegenomen marktvraag over de hele wereld. De markt zal naar verwachting binnenkort opnieuw opstarten, getuige van een exponentiële groei in de bouw- en constructiesector. In dit verband bevestigt Market Research Future (MRFR) dat de globaal Dakpannenmarkt De omvang zal naar verwachting in 2027 42.655 miljoen dollar bedragen en zal naar verwachting een CAGR van 6,2% bedragen tijdens de prognoseperiode.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbrochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8534

Overzicht

De marktvooruitzichten voor dakpannen lijken veelbelovend, vooral vanwege de voortdurend groeiende vraag naar energie wereldwijd. Bovendien heeft de toename van zonnepaneelinstallaties in commerciële, industriële en residentiële toepassingen een positieve invloed op de marktgroei. De groeiende overheidsinitiatieven voor de ontwikkeling van infrastructuur komen de groei van de dakpannenmarkt ten goede.

Ook de snelle opname van koeldakpannen in woonomgevingen en commerciële en industriële sectoren bevordert de marktvraag. Omgekeerd zijn sommige dakpannenmaterialen niet bestand tegen zware belastingen en kunnen ze worden beschadigd door scherpe voorwerpen. Ook kunnen extreme temperaturen ze gemakkelijk beschadigen en hun oorspronkelijke kleuren laten vervagen. Tegelijkertijd belemmert het gebrek aan bewustzijn over opkomende trends in dakbedekking de groei van de markt.

Trends in de industrie

Het beste van dakpannen is dat ze een breed scala aan oplossingen bieden voor kwalitatieve en aantrekkelijke dakbedekking en waterdichting die langer meegaat. Er zijn tegenwoordig veel soorten dakbedekkingssystemen beschikbaar voor de woning- en bedrijfssector.

Commerciële dakoplossingen worden meestal gebruikt in grote gebouwen zoals kantoorgebouwen, winkelcentra, ziekenhuizen, hogescholen en huizen. Afhankelijk van hun ontwerp gebruiken de meeste van hen aluminium, asfalt, glasvezel, hout of een ander materiaal.

Er zijn veel innovaties in dakbedekkingstechnologieën en in tegelmaterialen zoals met steen beklede metalen dakpannen, zonnedakbedekking, koele dakpannen en antimicrobiële staalcoating. Deze tegels krijgen een grotere tractie en zijn getuige van een enorme acceptatie in magazijnen, koude opslag en ziekenhuizen. Koele daken en antimicrobiële stalen gecoate dakpannen worden veel gebruikt door huiseigenaren.

Bovendien versterken de problemen met de opwarming van de aarde en de verschroeiende zomers de marktvraag naar met stenen beklede metalen dakpannen en tegels van klei, waardoor de temperatuur in het gebouw stijgt. Koeltegels zijn energiezuinig en minder afhankelijk van mechanische koeling, aangedreven door een reeds onder spanning staande elektriciteitsnet. Koele dakbedekkingstechnologie levert aanzienlijke energiebesparingen op en ondersteunt een groenere economie, waardoor de markt groter wordt.

Evenzo worden met stenen beklede metalen dakpannen ontwikkeld met behulp van homogene stenen; daarom worden hun kenmerken niet gemakkelijk beïnvloed door veranderende weersomstandigheden. Bovendien zijn deze tegels inbraakwerend en brandwerend en komen ze in een grotere verscheidenheid aan kleurprofielen voor en worden ze daarom veel gebruikt door huiseigenaren.

Toenemende projecten voor het renoveren of reconstrueren van commerciële gebouwen, zoals winkels, kantoorgebouwen, magazijnen, industriële centra en andere soortgelijke structuren, vergroten de marktomvang. Aan de andere kant groeit het marktaandeel van zonnepanelen vanwege de toenemende hernieuwbare energie en energie-efficiënte praktijken die haalbare en goedkope en duurzame passieve energieoplossingen bieden.

Aan de andere kant zijn hoge productiekosten die de totale kosten van dakpannen verhogen een sleutelfactor die de marktgroei belemmert. Desalniettemin zou een koel en aangenaam binnenklimaat dat dakpannen bieden, de marktgroei tijdens de verslagperiode ondersteunen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) op Dakpannen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/roofing-tiles-market-8534

Segmentatie

De marktanalyse voor dakpannen is onderverdeeld in type, toepassing en regio. Het typesegment is onderverdeeld in klei, beton, metaal en andere. Hiervan heeft het subsegment klei het grootste marktaandeel, getuige van toenemend gebruik vanwege de duurzaamheid, esthetische aantrekkingskracht, milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie.

Het applicatiesegment is onderverdeeld in residentieel, commercieel, infrastructureel en industrieel. Daaronder valt het subsegment residentieel heeft het grootste marktaandeel dankzij de snelle groei van de vastgoedsector in opkomende economieën.

Bovendien wordt verwacht dat een aanzienlijke groei in woningbouw verder zal bijdragen aan de groei van het segment. Per regio is de markt onderverdeeld in Azië-Pacific, Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor dakpannen, op weg naar de snelle groei van de economie en de bouwsector in veel regio’s. Bovendien drijven snelle verstedelijking en industrialisatie, samen met de veranderende levensstijl en de voorkeur van de consument, de regionale marktgroei aan. Verwacht wordt dat de regio haar leidende positie tijdens de prognoseperiode zal voortzetten, met hoge verkopen.

Noord-Amerika staat op de tweede plaats op de wereldwijde markt voor dakpannen, met een toenemend aantal bouwprojecten. Bijkomende factoren die de opkomst van de markt beïnvloeden, zijn onder meer de groei in het onderwijs en de commerciële industrie en technologische vooruitgang die helpen bij het ontwikkelen van nieuwe eigenschappen in materialen, zoals hoge duurzaamheid, hygiëne, kostenefficiëntie en weinig onderhoud.

Competitief landschap

De markt voor dakpannen is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van talrijke spelers. Marktleiders op het gebied van dakpannen zijn onder meer Etex Group (België), Tesla (VS), Boral Limited (Australië), Brava Roof Tile (VS), Atlas Roofing Corporation (VS), Crown Roof Tiles (VS), Eagle Roofing (VS) , Ecostar LLC (VS), Red Land Tiles en Wienerberger AG, onder anderen.

Deel uw vragen:

https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/8534

Innovatie / Industrie / Gerelateerd nieuws:

01 april 2021 —- Tesla lanceerde zonnepanelen in Australië met een mooie bonus voor early adopters. Na jaren van vertraging zou Tesla in juli van dit jaar beginnen met de installatie van zonnedaken. Het goede nieuws is dat de lange vertraging Tesla tijd heeft gegeven om zijn aanbod te verbeteren, waardoor Australiërs kunnen genieten van een efficiëntere fase 2-zonnepanelen. En nog beter dan, die nieuwe tegels zijn ontwikkeld met behulp van Musk’s SpaceX-technologie. De eerste 1.000 zonnedaksystemen die in Australië worden verkocht, krijgen gratis “Satellite Sunshine”.

Het slechte nieuws is echter dat deze Tesla-zonnedakpannen extreem duur zijn. Tot nu toe had Australië wereldwijd de laagste kosten voor het installeren van zonne-energie op daken. Tesla realiseerde zich dat ze extra voordelen moesten bieden als ze een redelijk aantal daken gingen verplaatsen. En daarom ontvangen alleen Australiërs een gratis ‘Satellite Sunshine’-deal.


Ontdek meer onderzoeksrapporten op
Bouwindustrie, Door Market Research Future

Bladeren door gerelateerde rapporten:

Globaal Markt voor gerecyclede bouwaggregaten Onderzoeksrapport: informatie per producttype (steenslag, zand en grind, cementbeton en asfaltverhardingsafval), eindgebruik [Residential, Commercial, Infrastructure, and others (Industrial and Monumental)] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – voorspelling tot 2027

Globaal Metalen gevelbekleding Markt Informatie: per type (aluminiumbekleding, gegalvaniseerd staal, bekleding, zinkbekleding, koperen bekleding, titaniumbekleding, messingbekleding en bronzen bekleding), toepassing (residentieel, commercieel en industrieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – Verwachting tot 2027

Globaal Groene betonnen markt Onderzoeksrapport: per eindgebruik (residentieel, commercieel, industrieel en infrastructuur) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – voorspelling tot 2027

Globaal Multiplex Markt Onderzoeksrapport: informatie per kwaliteit (MR-kwaliteit, BWR-kwaliteit, vuurbestendige kwaliteit, BWP-kwaliteit en structurele kwaliteit), houtsoort (naaldhout en hardhout), toepassing (meubels, vloeren en constructie, auto-interieur, verpakking, scheepvaart en andere) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – voorspelling tot 2027

Globaal Markt voor gelamineerd fineerhout Onderzoeksrapport: informatie per product (kruisband gelamineerd fineerhout en gelamineerd strenghout (LSL)), toepassing (betonbekisting, huisbalken, gordingen, truss-koorden, steigerplanken en andere), eindgebruik (residentieel, commercieel en industrieel) ) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – voorspelling tot 2027

Globaal Aluminium deuren en ramen markt Onderzoeksrapport: informatie per product (buitendeur, patiodeur, schuifraam, dubbelgevouwen raam en andere), toepassing (residentieel en commercieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – Verwachting tot 2027

Globaal Markt van vezelplaat met gemiddelde dichtheid (MDF) Onderzoeksrapport: per product (standaard MDF, vochtbestendig MDF en vuurbestendig MDF), per toepassing (kast, vloeren, meubels, vormstukken, deuren en freeswerk, verpakkingssysteem en andere), per eindgebruiker (residentieel, commercieel en institutioneel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

Globaal Markt voor samengestelde geïsoleerde panelen Onderzoeksrapport: informatie per product [Expanded Polystyrene (EPS) Panel, Rigid Polyurethane (PUR) and Rigid Polyisocyanurate (PIR) Panel, Glass Wool Panel and Others], Toepassing (bouwmuur, dak van gebouwen en koude opslag) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

Globaal Exterieur isolatie en afwerking systeemmarkt Onderzoeksrapport: per type (op polymeerbasis en gemodificeerd polymeer), isolatiemateriaal (EPS (geëxpandeerd polystyreen), MW (mineraal hout) en andere), component (lijm, isolatieplaat, basislaag, wapening en afwerkingslaag) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2027

Over de toekomst van marktonderzoek:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek te voorzien. Onze marktonderzoeksstudies door producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor marktsegmenten op mondiaal, regionaal en landelijk niveau, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Comments are closed.